fbpx

Verzenden & Retourneren

Verzendkosten Nederland & België

Bij Jitonic betaalt u GEEN verzendkosten wanneer u via Jitonic.nl online uw aankoop doet boven € 50,00 euro. Dit geldt voor verzending binnen Nederland en België.

Verzending buiten Nederland en België is mogelijk in overleg, neem hiervoor contact met ons op via info@jitonic.nl.

Retourneren

Ben je toch niet helemaal tevreden over je aankoop? Geen probleem, wij hanteren na aankoop 14 dagen bedenktijd. Na deze 14 dagen is het helaas niet meer mogelijk om je aankoop te retourneren tegen terugbetaling. Onderstaand tref je de informatie over onze Retour Policy. Jitonic.nl behoudt zich het recht om op basis hiervan de retour zending in behandeling te nemen.

Hoe stuur ik mijn aankoop retour?

Wij kunnen je het best helpen als je een mail (Titel: Retouraanvraag + ordernummer) stuurt naar info@jitonic.nl met de retouraanvraag. Wij zullen u binnen 24 uur verdere retour instructies sturen.

Staat van het artikel

Indien je het artikel wilt retourneren, zorg er dan voor dat je het artikel in originele staat (ongebruikt, schoon en onbeschadigd) terugstuurt. Zorg ook dat je het verpakt in de originele verpakking.

Terugbetaling

Wanneer je artikel is ontvangen en gecontroleerd, ontvang je een e-mail waarin staat dat wij je geretourneerde artikel met succes hebben ontvangen. We houden je vervolgens op de hoogte van de status (goedgekeurd / afgewezen) van je geretourneerde artikel. 

Wanneer ontvang ik mijn geld?

De verwerking van een retourzending kan tot aan 14 dagen duren. Wanneer je retourzending is verwerkt, wordt het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort naar de bij ons bekende betaalgegevens.

Geen terugbetaling ontvangen?

Je hebt een artikel retour gestuurd, deze is goedgekeurd en het terugbetaal termijn van 14 dagen na goedkeuring is overschreden.

In het geval dat je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, vragen wij je eerst jouw bankrekening te controleren. Het kan enkele dagen duren voordat het geretourneerde bedrag wordt bijgeschreven. Bij twijfel raadt 

Als dit niet het geval is en je nog steeds geen betaling van ons hebt ontvangen. Neemt dan direct contact met ons op via info@jitonic.nl

Schuiven naar boven