Top 3 beste oordopjes van AliExpress - 2021Home >> Blogs >> Top 3 beste oordopjes van AliExpress - 2021 (2976x gelezen)

Banner AliExpress

Steeds meer mensen en vooral scholieren bestellen steeds meer dingen via webshops uit China. De bekendste en meest gebruikte webshop is AliExpress.


Maar kan het eigenlijk kwaad, dingen bestellen vanuit China? Moet je geen extra invoerkosten betalen? En hoe zit het met de verzendtijd, moet je denken aan weken of zelfs maanden?


Invoerkosten beginnen pas als je voor meer dan €21,- aan producten bestelt. Alles onder de €21,- kan dus sowieso geen kwaad. Daarnaast heeft AliExpress een standaard verzendmethode die slechts 2 weken duurt.


Standard shipping AliExpress

Dit maakt dat het bestellen van kleinere goedkope gadgets vanuit China nog zo’n slecht idee niet is. Maar je moet wel goed opletten want waar sommige oordoppen een geweldige kwaliteit hebben, gaan andere oordopjes al na een dag stuk.


Om je een eindje op weg te helpen met wat voor oordoppen van goede kwaliteit zijn, hebben we de Top 3 Beste oordopjes van AliExpress voor je op een rijtje gezet.


Wil je nou wel de aliexpress prijs, maar niet de 2 weken verzendtijd? Klik dan hier voor de R2 Bass Oordopjes. Slechts 1-3 dagen levertijd!

KZ ED4 oordopjes - Budget optie (€7)


KZ ED4 oordoppen

Te beginnen bij de goedkoopste oordopjes uit deze lijst, de KZ ED4. We hebben ervoor gekozen om niet voor het goedkoopste van het goedkoopste te gaan, maar voor oordoppen waar je echt wat aan hebt.


Deze oordopjes (met microfoon) kosten 6 euro, waar nog eens een 1 euro aan verzendkosten bovenop komt. 


Let wel op, want de verzendmethode staat niet standaard op ‘aliexpress standard shipping’. Pas dit aan, want anders moet je een hele maand wachten voordat je de oordoppen in huis hebt.


KZ ED4 oordopjes aliexpress verpakking met oordoppen

De KZ ED4 oordoppen komen zeer goed verpakt in een compacte doos. Naast de oordoppen zijn er in totaal 3 verschillende maten dopjes aanwezig. Zodat de dopjes altijd perfect op je oor aansluiten.


KZ ED4 dopjes

De hoofdreden dat deze oordoppen tot de top 3 behoren, is de ongeëvenaarde geluidskwaliteit in deze prijsrange.


KZ ED4 geluid score

Met een mooie diepe bass en heldere boventonen, is dit het beste geluid wat je voor deze prijs kan krijgen.


Om je een beetje een idee te geven hoe duur oordopjes in Nederland zijn van dezelfde kwaliteit, moet je denken aan de Shure SE112 en de Sony MDR-EX650AP. Dit zijn oordopjes van rond de €50 euro!


De KZ ED4 oortjes zijn dan ook velen malen beter dan de standaard meegeleverde oordopjes bij je android mobiel of iphone.


Naast dit geweldige geluid zitten de oordopjes ook nog eens erg comfortabel, wat zeker geen overbodige luxe is.


KZ ED4 comfort score


Klik hier om de KZ ED4 oordoppen te bestellenRock Zircon oordopjes - Beste prijs-kwaliteit (€9)


Rock Zircon oordoppen aliexpress

Aangekomen bij de tweede set oordopjes van deze lijst hebben we de Rock Zircon. Dit is onze persoonlijke favoriet vanwege zijn elegante design en onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding.


De Rock Zircon oordoppen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.


De oordopjes kosten ongeveer 9 euro inclusief gratis verzending met AliExpress Standard Shipping. En ook deze oordoppen komen in een prima verpakking van goede kwaliteit.


Rock Zircon oordoppen doos

Dat deze oortjes zo goed zijn blijkt ook uit de vele 5 sterren reviews. Deze oordopjes hebben dan ook een score van 4,9/5 sterren op AliExpress.


Rock Zircon oordoppen review

Net als de vorige oordopjes hebben deze oortjes een mooie diepe bas en helder boventonen. Een echt plezier om naar te luisteren. Ook de geluids scores zijn zeer hoog, vooral die van de bass.


Rock Zircon geluid score

Deze oordopjes zijn beter dan de dure modellen van bekende topmerken zoals Philips, Sony, AKG en Sennheiser, die allemaal rond de 100 - 150 euro liggen!!! 


Rock Zircon comfort score

De Rock Zircon oortjes zijn zelfs nog comfortabeler dan de vorige KZ ED4’s. Met een indrukwekkende score van 9/10.
Klik hier om de Rock Zircon oordoppen te bestellenKZ ZSN oordopjes - Top Model (€18)


Aangekomen bij alweer de laatste oordopjes van deze lijst hebben we de KZ ZSN. Deze oordopjes staan niet voor niets fenomenaal bekend.


KZ ZSN oordoppen aliexpress

Deze oordopjes zijn een stukje duurder dan vorige 2 setjes oordoppen, maar dan heb je ook echt geluid waar je u tegen zegt.


De oordopjes kosten ongeveer 18 euro met microfoon en inclusief €1,64 voor de AliExpress Standard Shipping. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver/roze, zwart en cyaan.


KZ ZSN oordoppen verschillende kleuren

De verpakking is van zeer hoge kwaliteit, net als het meegeleverde afneembare snoer. Daarnaast worden er ook bij deze oordoppen niet 3, maar 4 setjes doppen in verschillende maten geleverd. 


KZ ZSN oordoppen verschillende maten dopjes

Zoals al eerder gezegd, zijn deze oordoppen fenomenaal en dat komt voornamelijk door de geweldige geluidskwaliteit. Met een bass die net zo diep is als die van sommige koptelefoons en de kwaliteit van een stereo installatie, zijn deze oordoppen puurweg genieten!


KZ ZSN oordoppen geluid score

Qua vorm zitten deze oortjes perfect in je oor. Ze zitten zeer comfortabel, al is het indoen van deze oordoppen wel eventjes wennen.


KZ ZSN oordoppen comfort score

De geluidskwaliteit is zelfs zo goed dat deze oortjes moeiteloos concurreren met oortjes in Nederland tot wel 250 euro! Zo is de kwaliteit van deze oordoppen zelfs beter dan de populaire Bose QuietComfort 20i van wel 211 euro!!!
Klik hier om de KZ ZSN oordoppen te bestellen